Handelsbetingelser

 
 
   

Generelle oplysninger


DRESSOPOGNED.dk
CVR-nummer: 34247277
Dover Passage 2, 4., 2150 Nordhavn
kontakt@dressopogned.dk
 

 

Betaling

DRESSOPOGNED.dk modtager betaling med MobilePay, Dankort/VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron og JCB.

 

Vi tager ikke kortgebyrer.

 

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.  

 

Fragt

Gratis levering i Danmark hvis du køber for over kr 1.000,-.

Ved køb for under kr 1.000,- er fragtpriser som følger:

    •    Postpakke med omdeling: kr 65,-
    •    Postpakke uden omdeling: kr 49,-

 

Leveringstid: 1-3 dage

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.


Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til kontakt@dressopogned.dk. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.
 

Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du returnere varen/varerne ubrugte og i samme stand og mængde som ved modtagelsen. Emballage, klistermærker, hangers og lign. må ikke være ødelagt, brudt eller fjernet fra varen. I så fald tages den ikke retur. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes varens beløb til din konto indenfor få dage. Pengene kan kun refunderes til det kreditkort, som er brugt til betaling af varen.
Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

Vigtigt
Vi forventer, at du afsender varerne hurtigst muligt efter, du har givet besked om fortrydelse, og du skal sende dem retur senest 14 dage efter, du har fortrudt.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, eller pakker som er sendt uden omdeling og skal afhentes på posthuset.

Hvis du nægter at modtage en vare, som du har bestilt, eller hvis pakken ikke afhentes på posthuset, fratrækker vi det beløb fra varens pris, som PostNord tager for at sende varen retur til os. Det betyder at det er køber som betaler returfragten.

 

Varen sendes til:
DRESSOPOGNED.dk

Dover Passage 2, 4.

2150 Nordhavn
 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

 

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

 

Varen sendes til:

DRESSOPOGNED.dk

Dover Passage 2, 4.

2150 Nordhavn

 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.  

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
 
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  

Personoplysningerne registreres hos DRESSOPOGNED.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  
Vi samarbejder herudover med PostNord, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.


Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: kontakt@dressopogned.dk

 

Forbehold

 
Alle priser er inkl. moms. Vi tager forbehold for trykfejl og tastefejl på webshoppen, fejl i produktbeskrivelser eller priser, ligesom vi tager forbehold for, at en vare kan være udsolgt.

 

Beskrivelse af varen


Vi bestræber os på at vise varerne så virkelighedstro som muligt, med produktbilleder i god kvalitet og detaljerede produktbeskrivelser. De farver du ser på varerne, afhænger af din computerskærm. Derfor kan vi ikke garantere, at din skærm viser den farve som varen har ved levering.

 

Tiltag mod bedrageri

For at kunne beskytte dig og vores andre kunder mod bedrageri og opretholde et højt sikkerhedsniveau for online-køb, kan vi gennemføre verifikationscheck. Verifikationschecket kan omfatte de data, som du sender når du bestiller, herunder din adresse og betalingsoplysninger.

 

Copyright

Alt indhold på www.dressopogned.dk, herunder tekster, billeder m.m. er beskyttet af ophavsretsloven. Hjemmesidens indhold må kun kopieres til eget private brug. Kopiering eller anden udnyttelse af indholdet der ikke er til eget privat brug, må udelukkende ske efter skriftlig tilladelse fra DRESSOPOGNED.dk. Uautoriseret brug af indhold og overtrædelse vil medføre retsforfølgelse, krav om erstatning, vederlag samt godtgørelse for udført arbejde.

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på email adr: kontakt@dressopogned.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk